Presentat el segon campus del jugador del Baxi Manresa Guillem Jou

Les places estan esgotades i la llista d'espera és llarguíssima

Presentació del campus Guillem Jou al Nexe de Sant Fruitós
Presentació del campus Guillem Jou al Nexe de Sant Fruitós | Xavier Sucarrats
24 de març del 2023
Actualitzat a les 9:00h
L'espai Nexe de Sant Fruitós de Bages ha estat l'escenari escollit  per presentar la segona edició del campus de bàsquet Guillem Jou. Aquesta segona edició tindrà dos torns que acolliran nois i noies nascuts entre el 2007 i 2015. Les places es van esgotar en poques hores i la llista d'espera en cas que es produeixin vacants és molt llarga. El primer torn serà del 26 al 30 de juny i el segon del 3 al 7 de juliol.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán, el regidor d'Esports, David Ruiz, el president de l'ASFE, Ramon Ferrer, el seu director esportiu, Màrius Bonjorn, apart del capità del Baxi Manresa Guillem Jou. Ha estat un acte senzill en què els dos representants de l'Ajuntament de Sant Fruitós s'han expressat en termes similars. Tots dos han mostrat el seu orgull per la presència de Jou en aquest esdeveniment esportiu. Mentre que Mazcuñán destaca la presència tant de nois com de noies, Ruiz ha emfatitzat en el creixement del campus. 

Per part de l'ASFE, Bonjorn ha explicat que l'objectiu principal és la diversió. Si bé la millora individual de la tècnica és important encara ho és més passar-s'ho bé. El director esportiu ha explicat que els matins estaran més dedicats als entrenaments i les tardes a activitats de lleure i aspectes més competitius. Posteriorment, Ferrer ha volgut agrair a l'alcaldessa, el regidor, escoles del municipi, patrocinadors i mitjans de comunicació la seva col·laboració al campus. I també la implicació de Jou "que hi és dia a dia. El Guillem ha arribat a l'ACB pel seu esforç. És un exemple".

Jou també ha pres la paraula per explicar que estava molt content de poder celebrar aquesta segona edició. "L'any passat va anar molt bé. Vull agrair les facilitats que ha donat l'ASFE", ha comentat l'escorta del Baxi Manresa. El jugador de Llagostera ja feia anys que tenia al cap organitzar un campus i creu que Sant Fruitós és un lloc adient "per l'existència de l'ASFE i l'escola Paidos". Per a Jou en aquest campus "el més important és passar-ho bé". Està previst que diversos jugadors professionals treguin el cap pel campus Guillem Jou.
Arxivat a