Pedro Martínez: «L'objectiu era classificar-nos»

El Baxi Manresa no ha tirat el triple que podia forçar la pròrroga

Pedro Martínez durant el partit davant el Rytas Vilnius
Pedro Martínez durant el partit davant el Rytas Vilnius | FIBA
22 de març del 2023
Actualitzat a les 21:23h
Pedro Martínez ha analitzat la derrota del Baxi Manresa davant el Rytas Vilnius diferenciat, un cop més, dues parts molt diferents que han fet els seus jugadors, tant a la sala de premsa en anglès com als micròfons de Ràdio Manresa en català. La primera part ha estat jugada amb ritme, bones decisions en atac i bona actitud defensiva. A la segona, en canvi, el Rytas Vilnius ha aconseguit canviar el ritme de partit fent entrar en dubtes el conjunt bagenc. Tot i que els lituans han aconseguit posar-se catorze punts per sobre, Martínez ha valorat positivament "no entrar en pànic".

La darrera jugada de partit ha estat anecdòtica. L'equip local guanyava de tres i ha forçat una pèrdua de pilota per donar l'opció al Baxi Manresa de forçar la pròrroga. Els manresans no han caigut al parany i no han llançat el triple que hagués forçat un temps extra que si bé els podia donar el triomf, també donava cinc minuts al rival per eixugar els dotze punts de diferència. La victòria era un objectiu per a un equip que no ha especulat però el més important "era classificar-se". De cara als quarts de final, Martínez no té cap preferència.

Un cop passat el decisiu partit de la Basketball Champions League, la mentalitat de tècnic i jugadors ja està posada en la visita a Girona d'aquest dissabte. Aprofitar bé els entrenaments és un primer pas. Afortunadament, l'aspecte físic sembla que respecta, per fi, el Baxi Manresa.

Arxivat a