Castellbell i el Vilar estrenarà dissabte la pista poliesportiva del barri de la Bauma

L'equipament permetrà la pràctica de bàsquet, futbol i patinatge i incorpora un espai paral·lel per fer skate

Nova pista poliesportiva a la Bauma
Nova pista poliesportiva a la Bauma | AjCbiV
Redacció
22 de març del 2023
Actualitzat a les 16:19h
Castellbell i el Vilar estrenarà aquest dissabte la nova pista poliesportiva al barri de la Bauma en el marc de la Festa de la Primavera. El municipi guanya un nou equipament que promou la pràctica d'esport a l'aire lliure i en aquest sentit es podrà practicar bàsquet, futbol i patinatge.

A més, la pista compta amb un espai al costat per a la pràctica de skate i s'emmarca en les accions fetes al barri durant els darrers anys en què destaca la rehabilitació de l'església i l'obertura del centre cívic. L'estrena es farà a 2/4 d'1 del migdia i estarà acompanyada per l'actuació de la colla de tabals Diables Els Resistents.

 

Festa de la Primavera

El barri de La Bauma viurà un dissabte festiu en el marc dels actes de la Festa de la Primavera organitzada per l'Associació de Veïns El Nostre Barri de la Bauma i l'entitat Diables Els Resistents.

Els actes començaran a les 10 amb una xocolatada, taller de malabars i jocs per a la canalla, l'actuació dels gegants i un vermut popular. El programa continuarà a la tarda amb música, un breu correfoc, botifarrada popular i DJ per al públic més jove. El preu del sopar és de 6 euros i els tiquets es poden adquirir a l'Ajuntament.