Xavier Serramalera serà el número 2 d'Anna Maria Fernández a la llista de Junts a Sallent

Empresari vinculat a la consultoria i la formació, va ser regidor al municipi del 2007 al 2015

Xavier Serramalera serà el número 2 de Junts a Sallent
Xavier Serramalera serà el número 2 de Junts a Sallent | Junts
Redacció
22 de març del 2023
Actualitzat a les 10:53h


L'empresari Xavier Serramalera serà el número 2 a la llista que encapçala Anna Maria Fernández de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet. Com es va publicar Anna Maria Fernández, exregidora i tinent d'alcaldia durant els mandats 2007 al 2019 al municipi, agafa el relleu a David Saldoni, actualment diputat al Parlament de Catalunya. 

La candidata a l'alcaldia destaca que Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet compta amb Serramalera per "fer front als nous reptes pel desenvolupament industrial, empresarial i comercial del municipi, així com per la gestió de la hisenda municipal, en un context que no es preveu gens fàcil donades les actuals circumstàncies econòmiques generals".

Serramalera, empresari vinculat a la consultoria i la formació, va ser regidor de Promoció Econòmica, Hisenda i Serveis a Sallent del 2007 al 2015. Va néixer a Manresa l'any 1973, i des del 2000 viu a Sallent amb la seva família. Pare d'un noi i una noia, és graduat en Direcció d'empreses, postgrau en Màrqueting i comunicació, i executive MBA per La Salle Business (URLl) School i Saint Mary's College, de Califòrnia, a més de parlar quatre idiomes. 

La seva trajectòria professional l'ha portat a treballar en projectes amb Llatinoamèrica, Àsia i Nord d'Àfrica, a més de dirigir empreses nacionals.