Les masies de Navàs, més protegides

Voluntaris de protecció civil faran tasques de prevenció i vigilància a les masies de Navàs

per Redacció, 9 d'abril de 2010 a les 12:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'abril de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Navàs ha encomanat a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, un reforç per fer tasques de prevenció,  vigilància i seguretat a les zones rurals del municipi, complementant la feina que fan altres cossos en l'àmbit local i comarcal. Els Voluntaris, periòdicament faran un recorregut de proximitat per totes les masies del municipi per tal de donar una major cobertura en temes de prevenció i seguretat ciutadana.

Els membres del Voluntariat, degudament identificats i uniformats, passaran per les cases de pagès per establir un contacte directe i personal amb tot el veïnatge del municipi, recolliran les seves inquietuds i posaran les bases per establir una relació de confiança mútua.

En els propers dies els habitants dels disseminats del municipi de Navàs rebran una carta del regidor de Governació, Medi Ambient i Noves Tecnologies, Toni López Molgosa, en la que expressa la voluntat d'establir un nou vincle que serveixi per millorar la redacció dels nous plans de protecció civil al municipi de Navàs i, en cas, d'emergència actuar de manera més efectiva i coordinada.

Aquest dilluns, 12 d'abril, a les 8 del vespre, a la sala d'actes de la Biblioteca de Navàs, es farà la presentació de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Navàs i la seva coordinació en l'àmbit comarcal.

 

Participació