1 de 10
Jocs

Súria instal·la una ludoteca en el Racó de la Igualtat de la plaça de Sant Joan

L'espai permetrà la pràctica de jocs, l'intercanvi de llibres i la càrrega de dispositius electrònics gràcies a una bateria d'energia solar

Ludoteca instal·lada en el Racó de la Igualtat, al costat de la font de la plaça de Sant Joan | AjSú
per Redacció, 22 de març de 2023 a les 10:10 |
L'Ajuntament de Súria ha instal·lat una ludoteca en el Racó de la Igualtat de la plaça de Sant Joan. Aquest nou equipament, inèdit a Súria, vol reforçar el caràcter d'aquest espai simbòlic, afavorint activitats no sexistes per a persones de totes les edats.

La ludoteca permet la pràctica de jocs, l'intercanvi de llibres i la càrrega de dispositius electrònics, gràcies a una bateria d'energia solar que també farà possible la il·luminació nocturna del conjunt. D'aquesta manera, s'ofereix un nou espai dinàmic de relació que complementa els equipaments tradicionals de lleure i que pot ser utilitzat per joves i adults.


La instal·lació de la ludoteca ha estat una iniciativa de les àrees municipals de Via Pública i d'Igualtat.

La ludoteca del Racó de la Igualtat s'afegeix a altres millores realitzades en els darrers mesos en l'entorn de la plaça de Sant Joan, com la renovació del parc infantil, la creació d'una zona de pícnic i la instal·lació d'una tirolina en el passeig posterior de la font.


El Racó de la Igualtat va ser estrenat el passat novembre, dins del programa d'activitats del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. La seva inauguració va ser impulsada per l'àrea d'Igualtat, amb el suport del ministeri d'Igualtat a través del Pacte d'Estat conra la violència de gènere.

L'objectiu del Racó de la Igualtat és convertir-se en un lloc de sensibilització, reivindicació i reflexió sobre la necessitat d'avançar cap a l'equiparació total de drets entre dones i homes.

 

Participació