1 de 10
Presentació de llibre

Xavier Gonzàlez-Costa presentarà un dietari poètic sobre la guerra a Ucraïna al Convent de Santa Clara

El llibre, que compta amb un pròleg del periodista Manel Alías, es presentarà aquest dimecres

Xavier Gonzàlez-Costa en una imatge d'arxiu | Pilar Márquez
per Redacció, 21 de març de 2023 a les 22:57 |
Aquest dimecres tindrà lloc la presentació del llibre Un llençol blanc. Dietari poètic frustrat de la guerra a Ucraïna, de Xavier Gonzàlez-Costa, editat per L'Albí, al Convent de Santa Clara de Manresa. El llibre compta amb un pròleg de Manel Alías Tort, Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació de la Generalitat pel rigor i el compromís amb els drets humans en la seva cobertura de la guerra a Ucraïna.

Els drets d'autor d'aquesta obra es destinaran a la Fundació del Convent de Santa Clara, que dirigeix Sor Lucía Caram, per a l'acollida de famílies que han hagut de fugir de la guerra a Ucraïna.


L'acte, organitzat per la Fundació del Convent de Santa Clara, Òmnium Bages-Moianès i Edicions de L'Albí, tindrà lloc al Convent de Santa Clara de Manresa (carrer Nou de Santa Clara, 62, Manresa) a les 7 de la tarda.

A la presentació, acompanyaran l'autor Sor Lucía Caram, el president de la Fundació, Gabriel Prat, la periodista freelance Mireia Merino i l'editor de L'Albí, Jaume Huch. El prologuista del llibre, Manel Alías, farà una intervenció en diferit.

 

Participació