1 de 10

Ara Navarcles escull Alba Pérez per revalidar l'alcaldia a les eleccions municipals

La formació vinculada a ERC ha tingut l'alcaldia del municipi els darrers quatre anys

Alba Pérez serà cap de llista d'Ara Navarcles | Ara Navarcles
per Redacció, 21 de març de 2023 a les 22:45 |


Alba Pérez i Subirana ha estat escollida com a candidata per encapçalar el projecte d'Ara Navarcles, llista vinculada a ERC, a les properes eleccions municipals del 28 de maig i optar així a la reelecció com a alcaldessa amb l'objectiu de completar "els projectes engegats i continuar posant-nos a disposició de Navarcles".


Des de l'experiència de quatre anys de govern a l'Ajuntament de Navarcles, des d’Ara Navarcles es vol “continuar treballant per al poble tot posant de manifest la importància del treball en equip per aconseguir els objectius marcats", segons exposa la candidata. que defineix l'equip com una aposta "per l'experiència i transversalitat, donant cabuda a persones independents amb capacitat d'esforç, dedicació i participació col·lectiva en diferents àmbits i sensibilitats del municipi".

"Estem decidits i convençuts que cal estimular el comerç local, ajudar i donar facilitats als emprenedors, i assolir llocs de treball al mateix poble per evitar desplaçaments i facilitar la vida i la conciliació familiar. Potenciar l'àrea social, amb les persones com a puntal de les polítiques públiques, treballant per la integració, l'habitatge, la justícia social i la igualtat d'oportunitats, les polítiques feministes i de gènere, tot creant espais de trobada i treball per petits, joves i grans", ha detallat la candidata navarclina.


Alba Peréz també ha destacat la importància d'apostar per projectes mediambientalment sostenibles, l'eficiència energètica i la millora de la gestió dels equipaments municipals, "tenint com a prioritat la creació d'espais verds, d'oci i de salut, d'interrelació personal i hàbits saludables. Millorar la mobilitat del nostre municipi i potenciar la mobilitat a peu i sostenible, cercant una millora i major connectivitat amb transport públic".

 

Participació