En Comú Podem es presenta per primera vegada a les eleccions de Monistrol de Montserrat

Abel Muries encapçalarà la llista de la formació als comicis de maig

Abel Muries encapçala la llista d'En comú Podem a Monistrol de Montserrat
Abel Muries encapçala la llista d'En comú Podem a Monistrol de Montserrat | ECP
Redacció
21 de març del 2023
Actualitzat a les 16:02h


En Comú Podem es presentarà per primera vegada a les eleccions municipals de Monistrol de Montserrat, amb Abel Muries com a cap de llista.

Muries, que ha estat triat en assemblea, és un enginyer informàtic de 47 anys, casat i veí del poble des de 2009, que va patir un accident de trànsit als 34 que va truncar la seva carrera professional en una consultora internacional. La seva condició de pensionista li ha permès tenir temps per dedicar-lo a Monistrol.

Per a l'alcaldable l'objectiu de la candidatura "és obtenir representació que ens permeti dur les polítiques del canvi, per millorar les condicions de vida dels veïns de Monistrol". Explica que fa dos anys "que treballem per identificar les necessitats, especialment socials, que tenim a Monistrol i incorporar-les al programa, fent polítiques de proximitat i contacte directe amb el veïnat, empresariat, associacions, entitats i serveis municipals així com formant- nos en normatives municipals i lleis". 

També, afegeix, "la nostra candidatura, està formada per persones amb perfils molt tècnics, que compartim les mateixes preocupacions i inquietuds i que mai abans hem estat en política".

Per Muries, "cal establir les bases per fer una transformació de Monistrol de Montserrat, que es basi en una economia verda i sostenible, amb recolzament al petit comerç i el turisme, que doni lloc a una millor ocupabilitat per a que els joves no n'hagin de marxar". I afegeix que ho volen fer des de "la cooperació i el consens amb la ciutadania, amb processos de participació, per dissenyar conjuntament el futur per Monistrol i sense deixar ningú enrere". 

Finalment, informa que en breu faran un acte per explicar de manera més extensa els eixos del programa i també donaran a conèixer la resta de noms de la candidatura.