Jerrick Harding és el jugador més valuós de la jornada ACB

Dissabte va aconseguir la màxima anotació individual del club manresà en el que portem de segle XXI

Jerrick Harding ha estat el millor jugador de la jornada 23 de l'ACB
Jerrick Harding ha estat el millor jugador de la jornada 23 de l'ACB | J. Alberch
20 de març del 2023
Actualitzat a les 20:57h
L'escorta del Baxi Manrea Jerrick Harding ha estat designat com a jugador més valuós de la vint-i-tresena jornada de la Lliga Endesa amb 39 punts de valoració. El nord-americà va fer un autèntic recital ofensiu a l'anotar 41 punts amb unes sèries de sis cistelles de dos punts en vuit intents, sis triples dels onze que va llançar i un immaculat onze d'onze des del punt de personal.

A més, va rebre set personals. Pedro Martínez, el seu tècnic, el va elogiar a la sala de premsa després del partit no només per la seva aportació en atac també sinó també per la implicació en defensa i les moltes personals que va forçar ja que van canviar el pla de partit del Coosur Betis. Aquesta valoració ha servit al jugador del Baxi Manresa per formar part de Los Más amb el qualificatiu d'històric. L'han acompanyat dins l'honorífic triplet Simon Birgander (intimidador) i Sltefan Jovic (desbocat). 

Els 41 punts anotats per Harding són la màxima anotació del club i la cinquena de la competició al segle XXI. També és la cinquena en la història de l'entitat. El rècord està en mans de Rolando Frazer amb 48 punts. El segueixen els 43 de George Gervin, els 42 també del pivot nord-americà i del seu compatriota Bryan Sallier i els 41 anotats dos cops per Frazer a més de la marca de Harding el passat cap de setmana
Arxivat a