1 de 10
Ciutat saludable

Manresa inicia una campanya per demanar a la ciutadania que no s'alimentin els coloms

La campanya consta d'un vídeo divulgatiu que posa l'animal al centre, sota el missatge "Si ens voleu cuidar, no ens doneu menjar"

Donar de menjar als coloms està sancionat a Manresa | Adrià Costa
per Redacció, 20 de març de 2023 a les 15:29 |
L'Ajuntament de Manresa, a través de la regidoria de Ciutat Saludable, ha iniciat una campanya divulgativa per demanar a la ciutadania que no alimenti els coloms a la via pública. La campanya consta d'un vídeo que es difondrà a través de les xarxes socials municipals i també a través de Canal Taronja.

El vídeo posa el focus en les necessitats dels coloms i la veu en off és narrada en primera persona des de la perspectiva d'una d'aquestes aus. La campanya incideix en què els coloms habiten la ciutat perquè hi troben aliment de forma fàcil i que, en cas contrari, tornarien directament en zones naturals, fora dels espais urbans. Per aquest motiu, el missatge principal del vídeo és "Si ens voleu cuidar, no ens doneu menjar".


L'alimentació de coloms en espais públics o privats no està permesa, pels efectes que té en la població aquestes aus i en l'entorn, i pot ser sancionada amb una multa. Per a més informació sobre el control de la població de coloms, es pot consultar en aquest enllaç.

 

Participació