La Fundació Lacetània tornarà a premiar els millors treballs d'estudis postobligatoris

L'acte de lliurament tindrà lloc el proper dimecres a la sala d'actes de l'institut Lluís de Peguera

Foto de grup dels premiats per la Fundació Lacetània el 2022
Foto de grup dels premiats per la Fundació Lacetània el 2022 | Fundació Lacetània
Redacció
20 de març del 2023
Actualitzat a les 11:13h
La Fundació Lacetània entregarà aquest dimecres els seus premis anuals als millors treballs elaborats per l'alumnat d'estudis postobligatoris del Bages dels instituts que formen part de la Fundació. Serà la 22ena edició d'uns guardons que l'any passat van incorporar el premi CTEMdona i que aquest any tindran un nou premi de nova creació: el premi TIC per guardonar treballs sobre aquesta temàtica.

En total, s'entregaran catorze guardons: finalista i guanyador de batxillerat de l'àmbit científico-tecnològic, finalista i guanyador de batxillerat social-humanístic, finalista i guanyador de cicles formatius de grau mitjà de l'àmbit de serveis, guanyador de cicles formatius de grau mitjà de l'àmbit industrial, finalista i guanyador de cicles formatius de grau superior de l'àmbit de serveis, finalista i guanyador de cicles formatius de grau superior de l'àmbit industrial, premi TIC i premi CTEMDona.

Durant l'acte de lliurament de premis es farà també un reconeixement a les empreses que el darrer any han col·laborat amb la Fundació Lacetània acollint i formant alumnes en pràctiques