Es declaren dos incendis de vegetació simultanis vora la línia dels FGC a Manresa

Un ha estat entre el carrer Indústria i l'avinguda de les Bases i l'altre al carrer Arquitecte Montagut, a la Font dels Capellans

Incendi a toca de la Font dels Capellans i al carrer Indústria, tots dos vora la via
Incendi a toca de la Font dels Capellans i al carrer Indústria, tots dos vora la via | Cristina Domingo / TIM
19 de març del 2023
Actualitzat el 20 de març a les 12:25h
Dotacions dels Bombers amb el suport de patrulles de la Policia Local de Manresa han hagut de treballar aquest diumenge al vespre en l'extinció de dos incendis de vegetació que s'han declarat gairebé de forma simultània en dos punts pròxims a la via dels FGC al seu pas per la capital del Bages.

Passades les 9 del vespre s'ha declarat un incendi a la illa de vegetació en altua que formen el carrer Indústria i l'avinguda de les Bases de Manresa, a l'altra banda de l'indústria química Lipmes. Els Bombers s'han desplaçat al lloc i s'han trobat amb unes flames importants ja que la zona és densa en matolls, herbes i arbres.

En paral·lel, s'ha declarat un segon incendi a la zona de vegetació del pas de la línia del tren pel barri de la Font dels Capellans, just abans de soterrar-se. A l'incendi, que tocava el carrer Arquitecte Montagut, també hi han assistit els Bombers i la Policia Local, que en tots dos casos ha donat suport en la gestió del trànsit de vehicles.