El CE Manresa suma a Alzira el seu quart empat consecutiu (1-1)

El gol de Noah a l'inici de la segona part no ha tingut continuïtat tot i que els blanc-i-vermells han jugat més de mitja hora amb un home més

El CE Manresa ha portat un punt de la seva visita a Alzira
El CE Manresa ha portat un punt de la seva visita a Alzira | Hasmukh Kerai / Arxiu
19 de març del 2023
Actualitzat a les 14:39h
El CE Manresa ha aconseguit sumar un nou punt per quart partit consecutiu, tot i que en aquesta ocasió sí que s'han vist gols a Alzira. L'1-1 amb el que s'ha arribat al final del partit és un bon resultat per als manresans, però deixa la sensació que hauria pogut ser millor, sobretot perquè els homes de Ferran Costa han jugat més de mitja hora en superioritat després de la vermella directa que ha vist Javi Serra al minut 57 per una entrada per darrere a Joel Priego quan encarava sol el porter.

El partit ha començat molt igualat tot i que els locals han disposat de la primera ocasió, al minut 6. Poc a poc, el CE Manresa s'ha anat fent amo de la pilota i el joc s'ha desenvolupat majoritàriament al camp dels locals. Tot i així, passada la mitja hora, han estat els de la Ribera Alta els que han marcat el seu gol, obra d'Álvaro. Tot i el gol, el joc no ha canviat de dinàmica i abans d'arribar a la mitja part, Noah avisava amb un xut que parava el porter.

Tornant del descans, Noah ha concretat l'avís anterior marcant el gol de l'empat. Era el minut 47, i el davanter manresà rebia la pilota de Moha amb el cap, després d'una centrada de Pau des de l'esquerra, i la clavava a la xarxa. Amb aquest gol, Noah empata com a màxim golejador històric del club. Les coses encara es posaven més de cara per als visitants després de l'expulsió de Serra. Javi López, al minut 70, xutava al pal des de la frontal de l'àrea. Noah, de nou, al 85, ha tingut una ocasió clara de gol, però s'ha arribat al final del partit amb el repartiment de punts.

Les victòries de l'Hércules contra el Formentera i de l'Aragón contra el Terrassa, totes dues per 1-0, compacten el segon grup d'equips a la classificació, amb el CE Manresa empatat amb quatre equips més, i el Formentera, en plaça de promoció, a un punt. La propera jornada, el CE Manresa rebrà al Congost, precisament, un d'aquests equips, l'històric Hércules d'Alacant.