El Manresa femení guanya a Premià i consolida la segona plaça (52-59)

Les manresanes han anat per davant en el marcador gairebé tot el partit

Paula Barghout ha tornat a ser la màxima anotadora del Manresa CBF
Paula Barghout ha tornat a ser la màxima anotadora del Manresa CBF | Pere Fontanals / Arxiu
19 de març del 2023
Actualitzat el 03 d'abril a les 11:10h
El Manresa CBF ha guanyat a la pista de l'AB Premià, 52-59, un rival directe per a la segona plaça de la classificació, malgrat que no ha aconseguit superar els vuit punts de desavantatge de la primera volta i tindrà el bàsquet average en contra davant d'un hipotètic empat a victòries a final de temporada. Tot i així, la victòria serveix a les roses per distanciar-se en dues victòries de la rival d'aquest dissabte.

El partit ha començat amb intercanvis en el marcador que han acabat afavorint les manresanes al final del primer quart, 11-14. A la represa, les visitants han mantingut el tipus amb diferències mínimes davant els intents de les maresmenques d'atrapar-les, 22-23 al minut 5, i que tot i les estirades manresanes, 25-33 a falta de dos minuts, s'ha arribat al descans amb 29-33 en el marcador.

Només tornar de vestidors, les locals han anotat dos tirs lliures per posar-se a dos punts, però la reacció manresana ha servit per refredar els ànims de la contrincant. Un parcial de 0-9 posava el 31-42 en el marcador, i permetia tancar el quart 38-47, per encarar els deu darrers minuts amb una certa confiança.

No ha estat així, i en el darrer període, l'AB Premià ha premut l'accelerador i s'ha posat 49-51 a falta de tres minuts. Un triple de Jana i un altre de Júlia, gairebé seguits l'un de l'altre, han dissipat qualsevol dubte per encarar el final de partit amb un coixí de vuit punts, 49-57. Un triple local i dos tirs lliures manresans han deixat el resultat final en 52-59.

Per part manresana, Paula Barghout ha estat la màxima anotadora, amb 16 punts, seguida de Mar Martí amb 10. El proper dissabte a les 6 de la tarda, el Manresa CBF rebrà el TGN Bàsquet al Nou Congost.