El Grup Via CB Artés torna a vèncer al derby bagenc contra La Salle S. Gol (81-57)

Els artesencs han controlat el marcador a partir de mig segon quart

El CB Artés ha superat, de nou, La Salle Manresa
El CB Artés ha superat, de nou, La Salle Manresa | Hasmukh Kerai / Arxiu
19 de març del 2023
Actualitzat a la 1:48h
Com va passar en el partit de la primera volta, el Grup Via CB Artés s'ha imposat en el derby bagenc contra La Salle Manresa S. Gol i, amb una diferència encara més solvent que llavors, 81-57. Amb la victòria, els artesencs es consoliden a la part alta de la classificació, amb dotze victòries i vuit derrotes, i els manresans no veuen massa alterada la seva situació, en part per la derrota, també, dels equips que li van al darrere.

El partit ha començat amb els visitants disposats a venjar-se de la derrota al pavelló col·legial a la primera volta i aconseguint, a la fi del primer quart el que seria el seu màxim avantatge del partit, 14-21. Al segon quart, però, el desencert dels visitants i la defensa dels locals han campgirat la situació i un parcial de 23-10 deixava el marcador en 37-31.

El retorn des dels vestidors dels manresans encara ha estat pitjor de cara a cistella i els locals han aprofitat per posar punts de distància. S'arribava als darrers deu minuts amb 55-40 en el marcador. No tot estava decidit, però gairebé. Més encara quan a l'últim quart el CB Artés encara ha ampliat més les diferències per deixar el marcador final en 81-57.

El màxim anotador del CB Artés ha estat Ferran Mas amb 24 punts, mentre que de La Salle, Nil Deix ha anotat 20 punts. La propera jornada el CB Artés jugarà a la pista del Bàsquet Molins dissabte a 1/4 de 8 del vespre, i La Salle Manresa rebrà diumenge l'Espanyol a partir d'1/4 de 8 del vespre.