El CN Manresa manté la seva marxa invicta, però amb dificultats contra l'AESE (11-9)

El partit arribava a l'últim minut amb un mínim avantatge dels manresans

El CN Manresa es manté invicte a Primera Divisió
El CN Manresa es manté invicte a Primera Divisió | Simón Noguera
18 de març del 2023
Actualitzat a les 22:05h
El CN Manresa continua la seva marxa invicta per la Lliga Catalana de Primera Divisió de waterpolo malgrat que tenen assegurat el campionat des de fa dues jornades. En aquesta ocasió, han superat l'AE Santa Eulàlia (AESE) per un ajustat 11-9.

Els manresans Roc Serra, amb dos, Noguera i Fernàndez posaven el marcador 4-1 al finalitzar el primer quart. Tot semblava dirigir-se cap un nou triomf clar dels de Torilo. L'empat a tres del segon quart, amb penal errat per part dels locals, tampoc feia presagiar grans dificultats de cara a la segona meitat del partit. Els gols manresans d'aquest període eren anotats per Estany i dos de Fernàndez. El 7-4 amb el que s'arribà a l'equador del partit era prou avantatge per afrontar el que quedava per jugar.

Encara més quan Pelegrín posava el 8-4 en el lluminós només tornar de vestidors. Però els visitants firmaven dos gols seguits i ajustaven la diferencia a dos gols, 8-6, per posar la incertesa de cara als darrers vuit minuts de joc.

Només començar el darrer quart, els de l'Hospitalet se situaren a un sol gol, 8-7, 9-8 i 10-9, el noves i desè gols locals anotats per Puerta i Noguera. Només a falta de 33 segons per al final, un nou gol de Puerta donava la tranquil·litat i els punts als líders de la competició.