Pedro Martínez: «La victòria ens permet seguir vius»

Luis Casimiro creu que les males decisions els han condemnat

Pedro Martínez en una imatge d'arxiu
Pedro Martínez en una imatge d'arxiu | Borja B. Hojas
18 de març del 2023
Actualitzat a les 21:45h
Pedro Martínez, tècnic del Baxi Manresa, estava realment content per la victòria del seu equip contra el Coosur Betis. A la prèvia, l'entrenador del conjunt bagenc havia comentat que a més del triomf calia un bon treball. I aquest treball ha satisfet Martínez. Si bé el triomf és molt important de cara a la permanència del seu equip a l'ACB en cap cas és res definitiu. "No ens dona la salvació però ens permet seguir vius", ha declarat. 

Jerrick Harding ha destacat amb els seus quaranta-un punts. Martínez no només ha destacat aquesta xifra sinó que també ha afegit que "ha forçat moltes personals als seus rivals. Això ha canviat el pla de partit del Betis". El seu entrenador també ha destacat la determinació de l'escorta en defensa. Martínez espera que aquesta determinació segueixi els propers partits. Altres jugadors destacats han estat Dani Pérez, en especial al primer quart, i Juan Pablo Vaulet en defensa.

Davant la important setmana que viurà el Baxi Manresa, Martínez prefereix mirar més enllà i el seu horitzó és dels propers dos mesos. El tècnic espera que hi hagi més equips implicats en la lluita per la permanència ja que creu que el Coosur Betis és un conjunt que es mantindrà a la categoria. Sobre el futur més immediat, lamenta el poc temps que hi haurà entre els partits de Vilnius i Girona i, sense renunciar a res, diu que "si hagués de triar prefereixo guanyar el segon".
 

Luis Casimiro creu que les males decisions els han condemnat

Luis Casimiro, entrenador del Coosur Betis, ha destacat l'esforç que han fet els seus jugadors i les opcions que han tingut de guanyar el partit. El manxec ha lamentat les males decisions que han pres que els han impedit la victòria i que també els han privat del bàsquet average.

De cara al tram final de temporada, Luis Casimiro creu en la salvació del seu equip i desitja la del Baxi Manresa. 

Arxivat a