El CN Manresa Fibracat pateix per guanyar l'AESE en un partit que semblava controlat (11-10)

Les manresanes havien arribat al descans amb un clar 8-3 en el lluminós

El CN Manresa Fibracat s'ha acabat imposant a l'AESE
El CN Manresa Fibracat s'ha acabat imposant a l'AESE | Simón Noguera
18 de març del 2023
Actualitzat a les 22:03h
El CN Manresa Fibracat s'ha acabat imposant a l'AESE, 11-10, en un partit que les manresanes han començat a dominar clarament, però que se'ls ha complicat i a punt ha estat a punt de costar un disgust.

Res feia pensar que el partit es podria complicar, quan, en un molt bon primer quart, les de López se situaven 4-0 en el marcador, amb gols de César, dos, Quirante i Gonzàlez, i encara menys quan a la meitat del partit el lluminós assenyalava un 8-3 que donava confiança a les manresanes. Les anotadores de casa en aquest període van ser Toribio, Solernou, Quirante i César.

Va ser a la represa, després del canvi de camp, que les de l’Hospitalet van començar a donar mostres de la seva perillositat, situant-se en un 8-6, que un gol de Gonzàlez deixava en 9-6 per afrontar els darrers vuit minuts amb un marge suficient.

En poc temps les visitants, s’acostaven fins al 9-8. Piqué, de pena màxima, tornava a posar els dos gols de diferència en el marcador, però, de nou les foranes es posaren 10-9. Quedava 2'12" per a la fi del partit. Un temps mort del tècnic local va ser ben aprofitat i Solernou posava l'11-9 a manca de 22 segons. El darrer gol de les de Santa Eulàlia, a manca de 2 segons, no va fer perillar els punts.