El CE Manresa visita un Alzira que suma tres derrotes consecutives

L'equip de la Ribera Alta és el més golejat de la segona volta

El CE Manresa jugarà al camp de l'Alzira
El CE Manresa jugarà al camp de l'Alzira | Hasmukh Kerai / Arxiu
18 de març del 2023
Actualitzat a les 14:38h
El CE Manresa jugarà diumenge a 2/4 de 12 del migdia a l'estadi Luis Suñer Picó contra un Alzira que porta tres derrotes consecutives en què, a més, ha encaixat nou gols i només n'ha fet un. El CE Manresa, per la seva part, porta una ratxa ben particular en els mateixos darrers tres partits, amb tres empats a zero. Abans, tots dos equips havien guanyat 3-1 els seus compromisos, els manresans al camp del Terrassa i els de la Ribera Alta a casa seva contra l'Ebro.

El CE Manresa viatja a terres valencianes sense Pelegrín, que està sancionat, i sense Uri, Castanyer i Salva Torreño, lesionats, aquest darrer per prescripció mèdica després del desmai que va patir el mes de desembre passat al partit contra l'AE Prat. La resta de possibles baixes, entre les quals la possible de Marc Martínez, no se sabran fins a última hora, seguint amb l'estratègia de Ferran Costa a les darreres jornades.

El CE Manresa va baixar dues posicions després del darrer empat contra el Deportivo Aragón i ara es troba en setena posició, a dos punts del Formentera que ocupa la primera plaça de promoció i a dos punts per sobre dels seus immediats perseguidors, el propi Aragón i l'històric Hércules. L'Alzira és el primer equip fora de les places de descens o promoció de descens, a sis punts dels manresans.