L'oposició de Súria es planta i atura la construcció del Centre Cultural al Califòrnia

Els grups consideren que abans d'iniciar les obres s'ha de prioritzar una alternativa al pàrquing existent

Imatge d'arxiu d'un ple de Súria
Imatge d'arxiu d'un ple de Súria | AjSú
Redacció
17 de març del 2023
Actualitzat a les 23:38h
Els grups de l'oposició de Súria s'han plantat aquest dijous en el ple extraordinari de l'Ajuntament i han votat en contra de la modificació de crèdit per executar el projecte del Centre Cultural al Califòrnia. A Súria, l'equip de govern format per PSC i GIIS mana en minoria, davant dels grups d'ERC, Ais, Junts i el regidor no adscrit Pere Requena.

Els regidors consideren que "no hi ha hagut intenció d'apropament" del govern als grups de l'oposició "ni als veïns" a l'hora de debatre aquest projecte i consideren que abans d'iniciar les obres del Centre Cultural, s'ha de prioritzar una alternativa al pàrquing existent en aquesta finca.

Tot plegat fa pensar als grups de l'oposició que el govern municipal actua "de manera improvisada i a correcuita" quan resten dos mesos per finalitzar el mandat. La majoria de representants del consistori lamenten que els suriencs es puguin "veure perjudicats" a causa d'uns "interessos partidistes" amb la vista posada en les pròximes eleccions del mes de maig.

Ara fa dos anys, l'oposició de Súria va reclamar una consulta popular per definir la ubicació de la biblioteca.

Arxivat a