Àdria Mazcuñan assegura que encara té molts projectes per a Sant Fruitós que no han vist la llum

L'alcaldable d'ERC ha estat acompanyada de l'exconseller Raül Romeva en el seu acte de presentació

El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós durant la conversa entre Raül Romeva i Àdria Mazcuñan
El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós durant la conversa entre Raül Romeva i Àdria Mazcuñan | ERC
Redacció
17 de març del 2023
Actualitzat a la 13:13h


El Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages ha acollit aquest dijous l'acte de presentació d'Àdria Mazcuñan i Claret com a candidata per ERC a renovar com a alcaldessa del municipi les eleccions del proper 28 de maig.

En aquest acte també hi ha participat part Raül Romeva, exconseller d'Afers Exteriors de la Generalitat, que ha mantingut una conversa amb l'actual alcaldessa per fer balanç dels tres anys de mandat, com preveu el futur del municipi i quines polítiques de futur estan previstes.

La conversa ha tocat temes com la proximitat dels governs amb les persones i el seu benestar; com es governa de manera més eficient per fer municipis més amables; la importància del respecte cap a totes les sensibilitats i la necessitats de construir municipis feministes, o com aquests municipis es poden obrir al seu entorn, esdevenint pobles verds i respectuosos amb el medi ambient.

Per cloure l'acte ha pres la paraula la mateixa Àdria Mazcuñan i Claret que, després de fer un extens repàs de la tasca feta des del govern, ha reafirmat el seu compromís amb el municipi. "Hem sembrat moltes llavors que comencen a germinar, i les volem fer créixer. Però també tenim propostes, idees i projectes que encara no han vist la llum i per això volem seguir governant, perquè creiem que el nostre projecte a Sant Fruitós és ferm i clar. Volem construir un poble cada dia millor per tothom, i per poder fer això, ens cal governar", ha manifestat.