Un Covisa Manresa que aspira a tot visita la pista del cuer Ripollet

Els manresans es troben a tres punts del liderat i a només un de la segona posició

El Covisa Manresa aspira a guanyar a Ripollet per millorar a la taula
El Covisa Manresa aspira a guanyar a Ripollet per millorar a la taula | Hasmukh Kerai / Arxiu
Redacció
17 de març del 2023
Actualitzat a les 12:58h
Amb una classificació ajustada com no s'havia vist mai, el Covisa Manresa visitarà dissabte a 2/4 de 7 de la tarda la pista del Ripollet després d'haver golejat al líder Cerdanyola al Pujolet en la darrera jornada. Ara, el Covisa Manresa és a tres punts del liderat i a només un del segón lloc que ocupen L'Hospitalet Bellsport i el Gasifred Ibiza. La quarta posició actual dels manresans els dona moltes opcions de ser play off d'ascens ja que s'ha obert una important escletxa de set punts en relació al cinquè lloc que ostenta Natació Sabadell i que li donaria dret a ser a la propera Copa.

El conjunt que juga al Joan Creus, ha jugat deu partits com a local amb tres victories (Esplugues, L'Hospitalet i Calvià), cinc derrotes (Picassent, Natació, Canet, Nueva Elda i Escola Pia) i dos empats (Mataró i Industrias) 

El Ripollet és l'últim classificat a la taula amb 20 punts i es a 9 punts de la permanència. En total ha guanyat sis partits, n'ha empatat dos i n'ha perdut quinze. Te només 58 gols a favor (Manresa 103) i 92 en contra (Manresa 80).

Les baixes del Covisa Manresa per al partit de dissabte són les habituals d'Asis i Ambrós