El PSC de Sant Joan de Vilatorrada tanca el comitè d'idees un cop definit el seu programa electoral

Els socialistes presentaran el programa Sant Joan 2031 el proper 25 de març en un acte al municipi

Una de les sessions del comitè d'idees del PSC de Sant Joan de Vilatorrada
Una de les sessions del comitè d'idees del PSC de Sant Joan de Vilatorrada | PSC
Nació
15 de març del 2023
Actualitzat a les 18:53h

El PSC de Sant Joan de Vilatorrada va tancar dimarts les sessions del comitè d'idees que va formalitzar a primers de desembre i que ha comptat amb la participació d'una vintena de persones que han ajudat a definir les línies del programa electoral de la formació de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig.

El comitè d'idees ha estat format per persones expertes en els seus àmbits d'actuació com Gemma Gutiérrez, directora general d'Ogilvy Barcelona; Manuel Guerrero, aquitecte; Vicenç Tur, expert en dret públic i gestió pública municipal; Floren Caso, Pirelli Motorsport & manager de testeig; Conchi Solís, mestra del municipi, entre d'altres persones del món cultural, sanitari, esportiu, de la gent gran, medi ambient, de les AFAs dels centres educatius... dividits en dos grups, social i l'urbanístic - econòmic.

El comitè es va inaugurar a inicis del mes de desembre, ha tingut una durada de tres mesos, i ha estat dirigit i conduit pel candidat a la llista socialista Toni Sánchez.

L'alcaldable socialista Elia Tortolero ha explicat que "volíem un programa electoral amb rumb al futur, no ens conformem amb gestionar el dia a dia del nostre municipi. Sant Joan té moltes possibilitats i nosaltres fem una proposta clara de transformació Sant Joan 2031".

Els socialistes presentaran el seu programa electoral el proper 25 de març en un acte al municipi. La seva proposta és que si arriben a guanyar les eleccions, aquest comitè se segueixi reunint per passar comptes i per fer noves propostes.