El CE Manresa encadena contra l'Aragón el seu tercer 0-0 consecutiu

Els homes de Ferran Costa han dominat gran part del partit i s'han mostrat tan ordenats en defensa com ineficaços de cara a gol

CE Manresa i Deportivo Aragón han empatat al Congost
CE Manresa i Deportivo Aragón han empatat al Congost | Pere Fontanals
12 de març del 2023
Actualitzat a les 15:37h
El CE Manresa ha encadenat aquest diumenge al Congost contra el filial del Real Zaragoza el seu tercer empat a zero consecutiu, després dels d'Olot i del de fa quinze dies a casa contra el Lleida Esportiu. Aquest fet té tant la seva lectura positiva com negativa. Óscar Pulido porta 275 minuts sense encaixar un gol, però els homes de Ferran Costa en porten 287 sense marcar-ne cap. L'empat també treu els manresans dels llocs de promoció després de la contundent victòria del Formentera contra l'Alzira, 4-0, i a l'espera del que faci el Terrassa a casa seva contra l'Olot a la tarda.

El CE Manresa ha dominat gran part del partit contra el Deportivo Aragón, tot i que els visitants també han tingut les seves oportunitats de marcar, principalment jugant al contracop. Tot i el control de la pilota manresà, els groc-i-negres -elàstica que lluïen els visitants- han tingut les principals ocasions en els primers minuts. Al 4, una pèrdua de Putxi al mig del camp ha habilitat la davantera visitant que ha xutat a l'esquerra de Pulido des de la frontal. Al minut 12 ha estat Noah qui s'ha plantat sol davant Saturdey, però el línia ha aixecat la bandera per fora de joc. Tres minuts més tard, Naranjo xutava des de la frontal i aturava Pulido. Al 20 ha arribat la jugada més clara dels visitants en tot el partit. Pulido refusava la pilota en aturada amb el peu de porter de handbol després que Naranjo rebés una passada franca en profunditat que el deixava sol.

Els locals dominaven la pilota, jugaven a camp contrari, però no aconseguien definició. Al 22, Noah no arriba a una pilota. Al 25, el davanter manresà remata de cap sense èxit. Entremig, un xut de Vallejo des de la frontal passa fregant el pal de la porteria local. Al 34, els blanc-i-vermells reclamen unes mans dins l'àrea a la botada d'un córner.. Un minut més tard, el porter visitant atura amb dificultats un xut de Jaume Pascual. Gairebé seguit, Noah torna a rematar de cap fora. La jugada que podria haver decantat el partit ha arribat al 43 quan Saturdey ha fet una espectacular aturada per treure de l'escaire un xut de Noah.

El segon temps ha començat amb el Deportivo Aragón tancant els locals al seu camp. Naranjo ha xutat fora després d'una espectacular jugada de Rastrojo que s'ha escapolit de tres jugadors. Era el minut 6 de la represa. Al 57, un xut de Jay s'ha estavellat al pal esquerre de Pulido quan ja es trobava superat. Poc a poc, però, els locals han anat recuperant la pilota. Al 61, una pilota llançada des de la defensa la toca Noah per superar el porter fora l'àrea, però la defensa se li avança per escupir la pilota fora de la zona de perill.

Una falta assajada des de tres quarts de camp acaba al cap de Toni Peris que remata de prop al pal, i tot seguit Javi López xuta des de lluny i el porter local atura a terra amb moltes dificultats. Era el minut 68 i el CE Manresa presionava en atac sense fortuna. Al 71, Javi López, de nou, toca una centrada a boca de gol, però la pilota surt fora. Els minuts passaven i els locals continuaven mancats de punx. Ja al 85, Priego rematava un córner, de nou sense fortuna. I així, el partit ha arribat al final amb el mateix resultat d'inici, per tercera jornada consecutiva.

La propera jornada, el CE Manresa es desplaçarà a jugar al camp de la UD Alzira per jugar diumenge a 2/4 de 12 del migdia.