La Pirinaica ven cara la derrota a Sant Cugat (2-1)

Els de la Mion juguen un partit complet a la ciutat vallesana

La Pirinaica ha jugat un bon partit a Sant Cugat, tot i perdre
La Pirinaica ha jugat un bon partit a Sant Cugat, tot i perdre | Hasmukh Kerai / Arxiu
12 de març del 2023
Actualitzat a les 15:38h
La Pirinaica ha perdut al camp del Sant Cugat FC, 2-1, en un partit molt disputat, confirmant el moment dolç de joc que viuen els de la Mion. L'equip manresà ha sortit de la ciutat vallesana amb el cap ben alt després de buidar-se en el terreny de joc i perdre per dues jugades desgraciades: primer un gol en pròpia porta, i ja a la segona part, un penal i expulsió, per doble groga, de Garrido.

La Pirinaica visitava un camp complicat, el del Sant Cugat, en jornada de dissabte. Sobre la mitja hora de joc, al minmut 31, Garrido marcava en pròpia porta donant el primer avantatge als locals. Sense temps de caure en la desmotivació, dos minuts més tard, Jesús s'estrenava com a golejador vermell anotant el gol de l'empat.

El partit semblava que podria acabar en taules, però al minut 63, Garrido feia penal i rebia la targeta groga, la segona que comportava l'expulsió. Benet marcava el penal per donar la victòria als del Vallès.

La derrota no afecta massa la classificació de la Pirinaica a la taula, que continua onzè a l'espera del que faci l'Igualada en jornada de diumenge. Precisament serà l'Igualada, un rival de la mateixa zona de la classificació, el que visitarà el Camp Municipal de la Mion - Puigberenguer el proper diumenge a les 12 del migdia.