Diumenge començarà la Festa Major del Poble Nou que s'allargarà fins al 2 d'abril

El gruix important d'actes, amb la Trobada de Gegants, se celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de març

El barri del Poble Nou tornarà els propers caps de setmana
El barri del Poble Nou tornarà els propers caps de setmana | AVV Poble Nou
Redacció
10 de març del 2023
Actualitzat a les 22:11h
La Festa Major del barri del Poble Nou de Manresa començarà aquest diumenge amb la tradicional caminada a Joncadella i el Concurs de dibuix.

El plat fort, però, serà el cap de setmana del 18 i 19 de març. Aquest any com a novetat hi ha un Mercat de segona mà dissabte de 10 del matí a 2 del migdia on es podrà trobar roba, calçat, mobiliari, decoració,... a la Font del Gat. Per tal de fer parada cal enviar un correu electrònic a [email protected]. A part, hi haurà animació infantil, ball de Festa Major, sopar, cantada d'havaneres.

Diumenge serà el torn de la Trobada de Gegants amb les colles convidades de Sant Julià de Lòria (Andorra), Callús, Girona, Cervera, Manresa, Sant Fruitós de Bages, Navarcles, la Garriga, Els K + Sonen, Castellterçol i carrer de la Riera de Vic. Enguany se celebrarà l'aniversari del gegantó Tinet amb l'estrena d'un nou ball. La cercavila s'iniciarà a 2/4 de 12 del migdia des del carrer Sant Josep i la mostra de balls a 3/4 d'1 a la plaça Mossèn Vidal. També hi haurà jugada d'escacs, mercat d'Artesans i comerciants i a la tarda la xocolatada i jocs inflables.

El programa d'actes, que s'allargarà fins al 2 d'abril, es pot consultar aquí.