Salva Mañé liderarà el projecte de Fem Talamanca a les eleccions municipals

Ha treballat en el món de la construcció tot i que ara ja es troba jubilat

Salva Mañé liderarà Fem Talamanca
Salva Mañé liderarà Fem Talamanca | Fem
Redacció
09 de març del 2023
Actualitzat a les 20:33h
El grup municipal de Fem Talamanca - Acord Municipal -vincular a ERC- ha escollit Salvador Mañe i Papasey per liderar el projecte i l'equip de persones que es presentaran a les properes eleccions municipals del mes de maig. 

L'elecció s'ha fet mitjançant una assemblea on Salva Mañé ha agraït la confiança i ha assegurat que fa el pas de presentar-se "per treballar per al poble que estimo i posar-me al servei dels veïns amb la voluntat d'oferir tots els serveis i ajudes que es mereixen".

"Talamanca necessita una Casa de la Vila que estigui al servei del seu poble i que porti la participació i transparència com a bandera", ha explicat. A més, ha volgut fer èmfasi en l'equip de persones "capacitat" que l'acompanyarà "per treballar pel nostre municipi"
.
Veí de Talamanca des de fa 26 anys, Salva Mañé ha treballat en el món de la construcció on va començar com a aprenent i al llarg dels anys va acabar obrint la seva pròpia empresa. És una persona activa en el dia a dia del poble, col·laborant-hi en molts aspectes com, per exemple, en l'organització d'esdeveniments. Actualment, està jubilat quelcom, tal com detalla, "em permetrà dedicar-me exclusivament al servei de Talamanca”.