La Festa de Sant Antoni Abat torna diumenge als carrers de Sant Vicenç

L'Associació Cultural de Carreters i Cansaladers organitzen els Tres Tombs des de l'any 1914 i és un homenatge als animals i al món de la pagesia

Sant Vicenç tornarà a celebrar els seus Tres Tombs aquest diumenge
Sant Vicenç tornarà a celebrar els seus Tres Tombs aquest diumenge | ACCSVC
Redacció
08 de març del 2023
Actualitzat a les 14:13h
Aquest diumenge els carrers de Sant Vicenç de Castellet seran l'escenari d'una nova edició de la popular festa de Sant Antoni Abat. Els Tres Tombs tornaran a portar els animals i la pagesia al carrer en una festa que organitza l'Associació Cultural de Carreters i Cansaladers de Sant Vicenç de Castellet des de 1914.

L'entitat commemorà el centenari l'any 2024 i treballa tot l'any per mantenir i conservar el patrimoni de carros i carruatges i representar Sant Vicenç de Castellet arreu del país.
 

Gran cercavila

La cercavila amb els animals començarà a les 12 del migdia després de la repicada de campanes i de la benedicció de tots els participants i recorrerà els carrers més cèntrics del municipi. La comitiva estarà acompanyada per la Banda del Triangle de Sants de Barcelona. Els actes començaran a les 8 del matí amb la despertada de coets, l'esmorzar al porxo de Cal Soler i la passejada musical. La festa segueix el Protocol de benestar animal, seguretat i reglament d'ordre aprovat per la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana dels Tres Tombs.

La jornada acabarà a les 6 de la tarda amb el ball de Sant Antoni a Cal Soler en què hi haurà el conjunt Duet Solistes.