Memòria.cat publica el web de l'Associació d'Exalumnes de l'Institut Lluís de Peguera (1975-78)

Al web s'hi pot trobar la història de l'associació des dels seus orígens i la relació de més de 50 exalumnes que es van afiliar a l'entitat a finals del franquisme

Fotografia de Marià Lladó de l’Institut Lluís de Peguera, publicada a la Revista Bages
Fotografia de Marià Lladó de l’Institut Lluís de Peguera, publicada a la Revista Bages | Marià Lladó
Redacció
08 de març del 2023
Actualitzat a les 8:16h
Memòria.cat ha publicat aquest dimecres el web de l'Associació d'Exalumnes de l'Institut Lluís de Peguera a l'inici de la Transició (1975-78). El web mostra la revitalització de l'Associació d'Exalumnes de l'Institut Lluís de Peguera que es va produir amb la constitució d'una nova junta a finals de 1975 i les activitats més rellevants que aquest grup de joves van portar a terme. als inicis de la Transició democràtica. Al web s'hi pot veure, també, la relació de més de 50 persones - exalumnes de l'institut- que es van afiliar a l'entitat a finals del franquisme.
 
Per entendre la importància que ha tingut aquesta associació en la vida cultural de Manresa, el web explica, també, els orígens de l'associació i les seves activitats més rellevants a l'apartat Dels inicis a 1975.
 
Finalment, a l'apartat Documents s'hi poden trobar els estatuts de l'entitat, l'acte de l'assemblea on s'elegeix la nova junta i algunes instàncies demanant permís per fer diversos actes.
 
És un treball de Carme Botifoll Benasat.