Torna l'«Operació Pasqua» a Món Sant Benet

El taller proposa a les famílies un "duel" divertit amb dinàmiques i jocs per escollir la seva tradició de Pasqua preferida

Món Sant Benet torna a organitzar l'«Operació Pasqua»
Món Sant Benet torna a organitzar l'«Operació Pasqua» | MSB
Redacció
07 de març del 2023
Actualitzat a les 11:42h
Món Sant Benet tornarà a organitzar l'activitat familiar Operació Pasqua, en la seva segona edició, una proposa descobrir d'una manera participativa les dues tradicions a l'entorn de la Pasqua, l'anglosaxona de buscar ous de colors i la catalana de la mona.    

A la primera part de l'activitat, els participants, agrupats per nuclis familiars, hauran de buscar i trobar els ous de Pasqua amagats als Jardins de Casa l'Amo a partir d'un seguit de pistes. La segona fase de l'activitat proposa endinsar-se a la cuina de la Fundació Alícia per decorar una deliciosa mona de Pasqua i descobrir-ne el seu origen. 

Aquesta serà la segona edició d'una Operació Pasqua, que l'any passat va esdevenir tot un èxit. El taller familiar, que ha de comptar amb la complicitat de les famílies, es realitzarà els caps de setmana des de l'11 de març al 10 d'abril i coincidint amb Setmana Santa també s'oferiran sessions entre setmana. 

Les entrades per l'activitat, a un preu de 5 euros els adults i 9,5 euros els infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de l'equipament i a les taquilles del monestir i inclouen tot el material necessari per a la realització d'una mona individual que cada infant podrà emportar-se a casa.