El CE Manresa treu un punt d'Olot en un partit ben defensat (0-0)

Els blanc-i-vermells mantenen la cinquena posició a la taula, en zona de promoció

UE Olot i CE Manresa han jugat un partit molt disputat
UE Olot i CE Manresa han jugat un partit molt disputat | CEM
05 de març del 2023
Actualitzat el 06 de març a les 8:43h
El CE Manresa ha sumat un punt al camp de la UE Olot en el segon empat a zero consecutiu que registren els homes de Ferran Costa després del de la passada jornada contra el Lleida Esportiu al Congost. Ha estat en un partit en què els blanc-i-vermells, ben situats sobre el terreny de joc, han sabut defensar-se davant la insistència dels garrotxins. Malgrat aquests dos últims empats, i els punts que ha anat deixant pel camí en les darreres dotze jornades, el CE Manresa manté la cinquena posició a la classificació, en zona de promoció, fet que demostra la gran igualtat que existeix entre els equips d'aquest grup de Segona RFEF.

Han començat molt més forts el partit els de la Garrotxa, que ja al minut 2 han posat a prova Pulido amb un xut que s'ha enverinat després de tocar amb un defensa, en què el porter manresà ha sabut rectificar per aturar la pilota. L'entramat defensiu manresà ha anat avortant els atacs locals que han sovintejat l'àrea de Pulido, tot i que amb menor insistència  que als primers minuts.

La segona part ha continuat amb la dinàmica de la primera, amb joc de contacte i ocasions de la UE Olot. L'única opció destacable dels manresans durant aquest període ha estat un xut de Larrosa al minut 75 que ha rebutjat la defensa local. El partit, molt disputat per les dues parts, ha arribat al final amb el marcador inicial.

El proper diumenge a les 12 del migdia, el CE Manresa rebrà la visita de l'Aragón, el filial del Real Zaragoza, que a la primera volta va infringir la primera derrota dels manresans a Segona RFEF (1-0). Llavors, els manyos es trobaven en posició de descens, però actualment ja són un rival directe dels homes de Ferran Costa a la part mitja-alta de la taula.