El CB Navàs Viscola batalla contra el líder però no pot repetir victòria (76-84)

Els bagencs han completat un gran partit contra un Pajarraco CB Santfeliuenc que ha decidit en l'últim quart

El CB Navàs no ha pogut repetir victòria contra el CB Santfeliuenc
El CB Navàs no ha pogut repetir victòria contra el CB Santfeliuenc | CB Santfeliuenc / Arxiu
04 de març del 2023
Actualitzat a les 23:18h
El 64-63 que assenyalava el marcador a falta de l'últim quart ha fet somiar el CB Navàs Viscola amb repetir la matxada que va aconseguir a la primera volta derrotant el poderós líder Pajarraco CB Santfeliuenc a la seva pista. Però els del Baix Llobregat no s'han deixat sorprendre i han doblegat els bagencs en els últims 10 minuts deixant el marcador final en 76-84.

La bona arrencada de partit dels locals, amb un parcial inicial de 12-0, mostrava que la seva motivació davant d'un líder que només ha perdut dos partits durant la competició -un d'ells contra el CB Navàs- era ben present encara passada tota una volta de campionat. La il·lusió, però, ha durant poc, i els visitants tornaven el parcial amb un 2-12 que igualava el marcador, 14-12, per arribar a un 16-16 poc després. Dos triples seguits de Yuste en menys de mig minut, tornaven a donar aire als navassencs, que es posaven 22-16. Tot i les embranzides visitants, els de Navàs aconseguien mantenir l'avantatge al final del primer quart, 28-23.

Només tornar a pista, el Santfeliuenc anotava un triple per acostar-se, però després tots dos equips es mostraven ineficaços davant el cèrcol. Havien de passar 3 minuts per veure una nova cistella dels visitants que empatava a 28. Els del Baix Llobregat es posaven per davant, però els de casa reaccionaven per situar-se 35-31 a l'equador del quart. Als darrers 5 minuts els visitants tornaven a estar més encertats i s'arribava al descans amb 39-42.

De tornada de vestidors, el CB Santfeliuenc es mostrava més encertat i, malgrat l'intercanvi de bàsquets, ampliava la diferència a 7 punts, 42-29 en els tres primers minuts de joc. Com si fos una goma, els locals empenyien, 48-49, i els visitants reaccionaven, 48-55. La següent embrenzida del Navàs ja serviria per reduir les distàncies de forma definitiva durant aquest quart. De l'empat a 59 a falta d'un minut i mig, es passava a un 62-63 i al 64-63 amb que s'encarava el període definitiu.

La igualtat s'ha mantingut a l'inici del darrer quart. L'intercanvi de cistelles durant el primer minut deixava un 66-66 en el marcador, però a partir d'aquí el CB Santfeliu ha anat ampliant diferències poc a poc, 66-70, un minut després, i 67-73 a falta de 6 minuts. Els navassencs, però, no volien despenjar-se i reaccionaven. Un bàsquet d'Ibaez, un triple d'Alba i una cistella de Sims posaven els locals per davant, 74-73, a falta de 3 minuts i mig. S'arribava a la part decisiva i el líder tibava d'ofici per fer un 0-7 i posar-se 74-80 a falta de 2 minuts. Un avantatge que els visitants han administrat fins al 76-84 final.

Planell, amb 11 punts i 13 rebots, ha estat el jugador bagenc més valorat. El CB Navàs queda a mitja taula amb 10 victòries i 10 derrotes. La propera jornada jugarà el dissabte a 3/4 de 6 de la tarda a la pista del SESE.