Els Serveis Territorials de Cultura fan una visita tècnica a l'antic pont i camí del Cremallera

L'Associació dels Amics de l'Església de la Bauma reclama intervencions per millorar la seguretat per a les persones en alguns punts del trajecte

Adrià Valls i Francesc Serra a l'antic camí del Cremallera de Montserrat
Adrià Valls i Francesc Serra a l'antic camí del Cremallera de Montserrat | AAEB
Redacció
04 de març del 2023
Actualitzat a les 11:47h
Membres de l'Associació Amics de l'Església de la Bauma de Castellbell i el Vilar, acompanyats del cap dels Serveis Territorials de Cultura de la Catalunya Central, Francesc Serra, i tècnics del departament, van realitzar una visita de caràcter tècnic per valorar i informar de l'estat de l'antic camí i pont del Cremallera de Montserrat i també de l'accés des de el pont a la C-58, que presenta diverses mancances de seguretat per a les persones.

La visita va ser conduïda per Adrià Valls, veí de Castellbell i el Vilar, enginyer superior i autor de diversos estudis, entre els anys 2017 i 2022, per reclamar millores d'aquesta infraestructura del Cremallera, del riu Llobregat i de la riera de Marà. 

L'associació va aprofitar la visita per reclamar a l'Ajuntament "més implicació i seguretat a la sortida del pont del Cremallera amb la carretera C-58" i la instal·lació d'una passarel·la per poder transitar-hi amb seguretat.

El pont i camí del Cremallera formen part de la xarxa de senders marcats per la Diputació de Barcelona a Castellbell i el Vilar.