David Saldoni no repetirà com a candidat de Junts a l'alcaldia de Sallent

L'actual diputat al Parlament va ser alcalde del 2011 al 2019 i cap de llista als darrers comicis

David saldoni al Parlament en una imatge de l'any passat
David saldoni al Parlament en una imatge de l'any passat | Parlament
Redacció
03 de març del 2023
Actualitzat a les 15:03h
L'últim cap de llista de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet, i alcalde del municipi de 2011 a 2019, David Saldoni, ha anunciat que no es tornarà a presentar com a candidat a les eleccions municipals del proper mes de maig. Amb aquest anunci, David Saldoni tanca una etapa de 24 anys a l'Ajuntament, on va començar l'any 1999 com a regidor del municipi, sota el mandat de Jordi Moltó, i posteriorment va ser alcalde entre els anys 2011 i 2019. 

Saldoni acabarà el mandat com a regidor a l'Ajuntament de Sallent, i amb aquest anunci també ha volgut posar en valor el seu pas pel Consistori. "Vaig començar aquesta aventura ara fa més de 20 anys i m'ha portat moltes il·lusions, alegries i també molts reptes pel municipi, que hem anat completant i n'hem vist la seva transformació", ha destacat. Al mateix temps, Saldoni també ha aprofitat per donar les gràcies a totes aquelles persones que l'han acompanyat durant aquests anys. "Sense els regidors, els treballadors i totes les persones de les entitats i sallentins que s'han bolcat en Sallent, tot el què s'ha fet no hagués estat possible, i ser l'alcalde del meu municipi ha estat la millor experiència de la meva vida", ha dit. 

Saldoni actualment també és Diputat al Parlament de Catalunya, i justament posa de relleu l'aportació que això representa per al municipi i per a la comarca: "la meva voluntat és poder seguir servint Sallent i el municipi des del Parlament de Catalunya, fent equip amb les persones que encapçalaran la nova candidatura al municipi, i que farem un gran equip des de les diverses institucions per afrontar els reptes que té Sallent." 

En aquest sentit, Junts per Sallent reunirà la seva assemblea el proper dilluns per tal de poder escollir la persona que encapçalarà el nou projecte per les eleccions municipals del 28 de maig.