Ferran Estruch opta a la reelecció com a candidat a l'alcaldia de Cardona

L'alcalde es mostra convençut "que els propers anys seran decisius per al futur de la vila"

Ferran Estruch opta a la reelecció com a alcalde de Cardona per ERC
Ferran Estruch opta a la reelecció com a alcalde de Cardona per ERC | ERC
Redacció
01 de març del 2023
Actualitzat a les 21:54h
El republicà Ferran Estruch va ser escollit el passat divendres, per l'assemblea local d'ERC Cardona, com a candidat a revalidar l'alcaldia per la formació republicana.

Estruch, que actualment compagina la seva responsabilitat a l'Ajuntament de Cardona amb la de diputat al Parlament, afirma estar "convençut que els propers anys seran decisius per al futur de la vila" i amb "tota la responsabilitat i honradesa" es torna a posar a la disposició dels cardonins per continuar sent alcalde "defensant Cardona arreu".

Estruch sosté que el mandat 2019-2023 ha estat "complicat" i marcat especialment per la gestió d'una crisi sanitària i econòmica que ens han dut a prioritzar la resolució de les problemàtiques sorgides per l'emergència. Malgrat tot, "hem avançat en molts projectes de gran impacte per Cardona com el nou Polígon Industrial La Cort II, que l'any que ve ja serà una realitat, o noves propostes de transformació urbana i especialment d'habitatge que ens caldrà consolidar en els propers anys". El candidat Ferran Estruch afirma que "cal tirar endavant tota la feina que està en marxa i que ara no ens podem aturar".

La candidatura republicana de Cardona comptarà amb un equip que combini l'experiència amb la renovació i persones "plenament compromeses amb el municipi i amb la dedicació que requereix" per tal d'encarar i encarrilar el futur d'uns anys que seran decisius i claus per la transformació socioeconòmica i l'obertura de grans oportunitats per la vila.