Una trentena de persones participen al taller de plantes silvestres de Sant Joan de Vilatorrada

El recorregut va començar a Cal Gallifa i va seguir vorejant el riu Cardener, pel Torrent Fondo i alguna zona del regadiu

Taller de plantes silvestres a Sant Joan de Vilatorrada
Taller de plantes silvestres a Sant Joan de Vilatorrada | V. Mediambientals
Redacció
01 de març del 2023
Actualitzat a les 16:21h
El passat diumenge, el col·lectiu ecologista Voluntàries Mediambientals de Sant Joan de Vilatorrada va realitzar el taller de plantes silvestres al voltant del municipi. El taller el va dur a terme el naturalista Roger Maimí, expert en plantes comestibles, aromàtiques i medicinals. El recorregut va començar a Cal Gallifa i va seguir vorejant el riu Cardener, pel Torrent Fondo i alguna zona del regadiu.

A l'activitat hi van participar una trentena de persones de diferents edats i amb diferents motivacions, totes elles interessades en el món de les plantes silvestres. Aquestes plantes tot i ser molt abundants, són força desconegudes i se'n desconeixen les seves propietats alimentàries i curatives. Des de la ravenissa blanca fins a la senzilla malva, passant per les aromàtiques més populars, Maimi va demostrar que la natura ens dota de possibilitats culinàries interessants, només cal observar i aprendre del nostre entorn.