Els Bombers treballen en un incendi de vegetació que ha afectat una cabana a Castellbell

L'origen de les flames es troba en una crema de matolls que s'ha descontrolat

Columna de fum de l'incendi de vegetació a Castellbell
Columna de fum de l'incendi de vegetació a Castellbell | Francesc Devant
28 de febrer del 2023
Actualitzat a les 18:22h
Dues dotacions dels Bombers treballen aquest dimarts a la tarda en l'extinció d'un incendi de vegetació que s'ha declarat a Castellbell i el Vilar, just a sota de la zona de les escoles, que ha afectat una cabana de fusta i s'ha estès per una zona de canyes.

Poc abans de les 5 de la tarda ha arribat l'avís que una crema de matolls d'havia descontrolat i afectava zones properes de vegetació i canyes, i que una cabana de fusta es trobava amenaçada per les flames. A més, en el lloc de l'incendi no hi havia cap persona que es fes càrrec de la crema.
 

Un dels camions dels Bombers accedint a la zona de l'incendi. Foto: Francesc Devant


Quan les dues dotacions dels Bombers han arribat a lloc, a tocar del punt quilomètric 13 de la C-1411a, el foc ja havia afectat la cabana i s'havia endinsat en la zona de canyes i escampat per altres terrenys amb vegetació. La Guàrdia Municipal de Castellbell busca la persona que ha iniciat la crema per comprovar que tingués la documentació en regla.

Les dotacions dels Bombers es troben ara mateix (18h) acabant d'extingir el foc, remullant la zona i revisant la zona afectada.