Setze ferits en l'accident d'un autocar Manresa - Barcelona contra un camió i un turisme

El sinistre va tenir lloc a la C-55 a l'altura d'Abrera dilluns al migdia i va mobilitzar quinze ambulàncies i un helicòpter del SEM a banda de sis dotacions dels Bombers

Punt de la C-55 on va tenir lloc l'accident entre l'autocar i el camió
Punt de la C-55 on va tenir lloc l'accident entre l'autocar i el camió | GSV
28 de febrer del 2023
Actualitzat a les 9:45h
Setze persones van resultar ferides dilluns al migdia en l'accident que va patir l'autocar de la línia Manresa-Barcelona de Monbus contra un camió i un turisme que s'hi va veure implicat posteriorment, a l'inici de la C-55 en terme d'Abrera (Baix Llobregat) aquest dilluns al migdia segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit a NacióManresa.

L'avís de l'accident va arribar a Emergències a 3/4 de 12 del migdia. Per causes que encara s'estan investigant, el camió i l'autocar, que circulaven en sentit contrari van xocar lateralment després que el conductor del camió fes una maniobra per evitar col·lidir frontalment contra un turisme.

Com a resultat de l'accident, quinze usuaris del transport públic van resultar ferits lleu i un menys greu. Fins al lloc del sinistra s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers, a banda de patrulles dels Mossos d'Esquadra, i fins a quinze ambulàncies i un helicòpter del SEM que van traslladar vuit ferits al CUAP de Sant Andreu, dos a Bellvitge, dos a l'hospital de Sant Boi, dos més a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí i dos més a l'hospital de Martorell.

L'accident va col·lapsar totalment la C-55 fins més enllà de les 3 de la tarda, quan es va obrir la via en sentit Manresa. Passats 1/4 de 4 de la tarda ja es va poder circular en sentit Barcelona. Entremig, el trànsit es va desviar per la C-1414, entre Olesa i Esparraguera, que també va quedar saturada.