Ismael Merinas serà el cap de llista de Santpedor en Comú Podem a les eleccions municipals

El candidat ha posat en relleu la bona feina que Jesús Puig i Xavier León han fet en el present mandat en el grup municipal

Ismael Merinas, cap de llista de Santpedor en Comú Podem
Ismael Merinas, cap de llista de Santpedor en Comú Podem | SECP
Redacció
27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 21:12h
El santpedorenc Ismael Merinas, de 43 anys, ha estat escollit per l'assemblea de Santpesdor en Comú Podem com a cap de llista per a les properes eleccions municipals. Merinas, que a les eleccions del 2019 era el número 4 de la candidatura, ha declarat que Santpedor "necessita una transformació en clau social i ambiental, amb especial atenció a la mobilitat sostenible i a uns serveis a la ciutadania públics i de qualitat".

Merinas ha posat en relleu la bona feina que Jesús Puig i Xavier León han fet en el present mandat com a portaveus del grup municipal. "Hem sigut constructius a l'hora de donar suport a les mesures per afrontar la pandèmia de la Covid-19, però també crítics amb unes polítiques de mobilitat que no han prioritzat el transport públic o la pacificació dels entorns escolars". Merinas s'ha referit expressament a la manca de resposta a la proposta del Bus a Peu, que ja està implantat a municipis com Navarcles, el Pont de Vilomara o Sant Vicenç de Castellet, i que en el debat electoral del 2019 va rebre l'opinió favorable de tots els partits que van concórrer als comicis.

"Santpedor és un poble amb bona qualitat de vida però que no té un Nucli Antic on els vianants i els ciclistes s'hi sentin a gust i no hagin de patir per si un cotxe o furgoneta els faci apartar-se fins la façana d'una casa o als infants de poder jugar a la Plaça Gran sense tenir por que els atropellin", ha declarat.

El candidat és instal·lador industrial de professió, casat i pare d'un fill. Properament es farà la presentació de la candidatura dels Comuns de Santpedor i es realitzarà un acte de reconeixement a la trajectòria de Jesús Puig, que tancarà la llista, i Manel Prados, en la lluita pels drets dels treballadors de la comarca.