Hereu i Tortolero acompanyen Sònia Hernández en la seva presentació com a alcaldable del PSC a Navarcles

L'acte va tenir lloc al Centra Cultural la Creueta el passat diumenge

Sònia Hernández dialogant amb Elia Tortolero
Sònia Hernández dialogant amb Elia Tortolero | PSC
Redacció
27 de febrer del 2023
Actualitzat a les 21:12h
L'exalcalde de Barcelona Jordi Hereu i la portaveu del PSC, Elia Tortolero, van presentar diumenge la candidatura de Sònia Hernández a l'alcaldia de l'Ajuntament de Navarcles pels socialistes, en un acte que va tenir lloc al Centre Cultural la Creueta, entre veïns del municipi i alcaldes, regidors i candidats del PSC d'altres municipis del Bages.

L'acte va ser presentat per Conxita Gamisans que va comparar les etapes de Navarcles a partir de quan el PSC es trobava al govern municipal i quan no hi era.

L'actual regidora i portaveu del PSC a l'Ajuntament de Navarcles, va fer un diàleg amb Elia Tortolero, en què Hernández va aprofitar per explicar el seu programa de govern, els companys que l'acompanyarien a la llista i per a les prioritats que, segons ella, tenia el municipi.

Hernández també va aprofitar per assenyalar les "promeses no realitzades" pel govern actual d'ERC, les queixes dels veïns, la "falta d'ambició" de l'equip de govern tripartit, "que funciona més com tres, que no pas com un de sol". En definitiva, va assenyalar que l'actual ha estat "un mandat molt poc aprofitat que ha de donar pas a un nou concepte de govern i bona gestió".
 
El diàleg a dues bandes va donar pas a la intervenció de Jordi Hereu, actual president d'Hispasat. Va fer una crida a girar pàgina a projectes impossibles per donar pas a la gestió, "la bona gestió", que atengui les necessitats dels veïns, fent certa la crida a "construir Catalunya des dels ajuntaments".

Finalment, la candidata es va dirigir als presents per exposar els principals reptes i objectius de Navarcles. Com conformar un equip de govern "sòlid, ben conjuntat, amb idees clares i objectius ambiciosos", un equip que deixi enrere "tot el vist en l'actual mandat".

També va donar compte de la feina feta a l'oposició, amb les mocions, preguntes i precs presentats a cada ple municipal. En aquestes propostes, va dir, "s'han pogut veure les preocupacions i les prioritats del PSC".