CE Manresa i Lleida Esportiu no veuen porteria en un bon migdia de futbol (0-0)

Els de Ferran Costa han tingut ocasions clares durant el partit, però han acabat tancats al seu camp en el minuts finals

El CE Manresa continua en zona de promoció a la classificació
El CE Manresa continua en zona de promoció a la classificació | Hasmukh Kerai / Arxiu
26 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:15h
El Congost ha viscut un bon migdia de futbol aquest diumenge entre el CE Manresa i el Lleida Esportiu, malgrat el resultat final d'empat a zero, amb una graderia que ha tingut rècord d'espectadors aquesta temporada, amb 846 persones, gràcies, sobretot, al centenar molt llarg d'afeccionants blaus que han arribat des de Ponent. Abans de començar partit, Javi López ha estrenat paternitat ensenyant-li el terreny de joc al seu bebé.

Els homes de Ferran Costa no han pogut sumar els tres punts en un partit que ha estat força equilibrat pel que fa al joc, però en què els locals han tingut fins a quatre clares oportunitats de marcar, malgrat acabar el partit tancats en el seu camp. Com es preveia a la prèvia, els partits en què juguen els del Segrià són de molt poques anotacions, com així ha estat.

Els manresans han entrat al camp amb més domini de pilota. Així, al minut 10, papàJavi López rematava de cap una pilota franca que Iñaki Álvarez aturava miraculosament trepitjant la pilota amb el cos després que li hagués superat les mans. Al 23, eren els locals els que havien d'espantar la pilota de l'àrea petita després que Pulido i un defensa xoquessin en l'intent de rebuig i quedessin tots dos estesos al terra.

Després d'un període de domini del Lleida, al minut 34 l'àrbitre no ha xiulat un possible penal sobre Noah quan batallava una pilota dins l'àrea. A la següent jugada manresana, era el mateix Noah qui feia ressonar la creueta de la porteria amb una potent rematada de cap que ja es veia a la xarxa. Els darrers minuts de la primera part han estat de domini manresà, i semblava que el gol podia arribar en qualsevol moment. Però no ha estat així.

Al segon període han estat els visitants que han sortit més endollats. Al minut 7, Pulido ha demostrat la seva qualitat amb un xut llunyà que s'ha enverinat amb un bot a l'àrea petita, però que el porter manresà ha pogut blocar en dos temps. Amb el pas dels minuts, els de Ferran Costa han anat recuperat la pilota, i el joc s'ha equilibrat.

Passat el quart d'hora, Javi López ha tingut dues oportunitats en dues jugades consecutives. Al minut 16 xutava ajustat al pal esquerre del porter visitant, i un minut més tard, encara tenia una oportunitat més clara que refusava providencialment Iñaki Álvarez.

A mesura que s'acostava el final del partit, els visitants han estat més incisius i han tingut les ocasions més clares de gol, amb el corresponent patiment de la graderia. Al minut 82, Óscar Pulido s'ha lluït refusant una rematada a boca de gol. Al minut 89, l'àrbitre, que ha estat puntualment controvertit, ha expulsat Pascual després d'una segona groga molt rigorosa. Ja en temps afegit, una pilota que s'ha passejat per l'àrea manresana no ha trobat rematador visitant i, abans del xiulet final, una altra bimba que sí que ha trobat rematador ha acabat fora de la porteria de Pulido.

El CE Manresa manté cinquena posició, dins de zona de promoció, empatat a punts amb l'Hércules, que ha guanyat al camp de l'Ebro. La propera jornada, el CE Manresa es desplaçarà a Olot (diumenge a les 5 de la tarda), que aquest diumenge ha aconseguit una sorprenent golejada, 1-4, al camp del Formentera.

- Resultats i classificació