El Teatre Conservatori acollirà dissabte la cantata «Ignasi, el viatge» a càrrec de l'Orfeó Manresà

Es tracta d'un concert amb l’acompanyament instrumental de La Caravaggia que posa veu al viatge espiritual de Sant Ignasi de Loiola

L'Orfeó Manresà interpretarà «Ignasi, el viatge», dissabte al Teatre Conservatori
L'Orfeó Manresà interpretarà «Ignasi, el viatge», dissabte al Teatre Conservatori | Promocional
Redacció
23 de febrer del 2023
Actualitzat a les 15:29h
L'Orfeó Manresà, acompanyat del Grup Instrumental La Caravaggia, interpretarà aquest dissabte, 25 de febrer a les 6 de la tarda, al Teatre Conservatori la cantata Ignasi, el viatge. Un concert, dirigit per Xavier Pagès, que posa veu al viatge espiritual de Sant Ignasi de Loiola.

Amb motiu dels actes de celebració del 500 aniversari de l'estada d'Ignasi de Loiola a la ciutat de Manresa, l'Orfeó Manresà va estrenar Ignasi, el viatge, un concert espectacle preparat especialment per a l'ocasió i que ja es va poder veure amb gran èxit el maig del 2022.

Ara torna al Teatre Conservatori per reviure aquest viatge musical i espiritual que proposa l'Orfeó Manresà i lliga els inicis del segle XVI amb els temps actuals: l'amor i les guerres, la pau i l'odi, la transformació en una persona millor.

Un pont entre dos mons i dos temps; entre estils musicals diferents però amb arrels comunes. L'home, Ignasi, el Sant, algú que, com tots, cerca el sentit de la vida.

Les entrades tenen un preu de 15 euros (12 euros majors de 65 anys, menors de 30 anys i escoles de música i 10 euros carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet.