«Delit d'estels» homenatjarà l'escriptor i activista cultural Lluís Calderer, divendres al Kursaal

Se'n faran dues funcions, a les 6 de la tarda, i una altra ja exhaurida, a les 8 del vespre

Manel Camp musica Lluís Calderer
Manel Camp musica Lluís Calderer | Arxius particulars
Redacció
23 de febrer del 2023
Actualitzat a les 14:21h
L'espectacle Delit d'estels en homenatge a  l'escriptor, professor i activista cultural manresà Lluís Calderer (1944-2020), s'estrenarà a la sala petita del Kursaal aquest divendres, 24 de febrer en dues sessions, a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre. L'espectacle, organitzat per Quaderns de Taller, està inclòs dins dels actes del programa d'actes Alfabet Calderer.

Fa anys, Lluís Calderer va lliurar a Manel Camp uns poemes per realitzar-ne una composició musical. Aquests poemes intitulats Delit d'estels, van ser musicats i ara, en el context dels actes d'homenatge a Lluís Calderer, es podrà escoltar aquesta obra que el pianista va composar i que mai abans no s'havia presentat en públic. Per tant, aquest concert és una veritable estrena.

Delit d'estels és una obra forjada des de l'amistat i la complicitat multidisciplinar artística de dos grans creadors de la nostra ciutat. El concert, fet en clau de jazz, posa sobre l'escenari una formació singular de tres grans músics: Manel Camp al piano, Celeste Alías que posa veu als poemes i el mallorquí Xisco Aguiló al contrabaix. Amb la col·laboració de Xavier Serrano com a rapsode.

Les entrades -només en queden per a la funció de les 6- tenen un preu de 15 euros (12 euros amb Carnet Galliner, per a majors de 65 anys, menors de 30 i escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.