La CUP impulsa Fem Poble per concórrer a les eleccions municipals de Súria

Al capdavant hi haurà la surienca Selene Moreno. nascuda l'any 1992 i vinculada al moviment feminista

Selene Moreno serà l'alcaldable de Fem Poble a Súria
Selene Moreno serà l'alcaldable de Fem Poble a Súria | CUP
Redacció
20 de febrer del 2023
Actualitzat a les 17:26h
La secció local de la CUP a Súria ha impulsat, juntament amb veïns de la població, la candidatura Fem Poble per concórrer a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Al capdavant hi haurà la surienca Selene Moreno Jodar, nascuda l'any 1992 a Súria, una dona vinculada al moviment feminista, que forma part del teixit associatiu i mare de dues criatures. Ha estat escollida per unanimitat per l'assemblea que conforma Fem Poble.

El projecte neix de la "necessitat de construir ponts entre persones amb diverses ideologies, militàncies i perspectives" i amb la voluntat "de construir el poble que ens mereixem" tal com assegura Selene Moreno.

La candidatura s'ha gestat després de diferents trobades obertes entre sectors del poble per "trobar sinergies i explorar inquietuds", afegeixen els integrants. Així mateix, manifesten que es presenten com a eina per "fer un gir a la manera actual de fer política" i amb l'objectiu de "treballar pel que preocupa en el dia a dia i que millora la qualitat de vida".

En aquest sentit, la formació afegeix que els veïns "no necessiten grans infraestructures, sinó millorar les que tenen i tornar a donar vida a tot allò que s'ha deixat morir per deixadesa, ambicions i voler englobar més del que es pot o es necessita".

Les polítiques socialistes; el feminisme i la inclusió; l'ecologisme; la participació ciutadana, el dret a l'habitatge i el treball constant i des de baix, són alguns dels valors des dels quals Fem Poble vol treballar per desplegar la seva acció política i que "la institució sigui un reflex del poble".