El mosaic de la Rua de disfresses fa esclatar el Carnaval de Sallent

Els carrers de la vila s'omplen de gent disfressada en l'acte més popular i familiar de la festa

El Carnaval de Sallent ha viscut la seva Rua de disfresses
El Carnaval de Sallent ha viscut la seva Rua de disfresses | Cristina Domingo
18 de febrer del 2023
Actualitzat a les 23:02h
El Carnaval de Sallent ha viscut aquest dissabte el seu acte central amb la Rua de disfresses pels carrers del centre de la vila. Amb disfresses de tot tipus, en comparses, família o individuals, els sallentins i els visitants han omplert el municipi amb un mosaic de colors que ha continuat al vespre amb el sopar popular i el ball a la Carpa de darrere del Pavelló. A la mitjanit comença l'Esbojarrat ball de disfresses amb els Smoking Souls, la Tropical Galàxia i Dj Natura al Poliesportiu Agustín Rueda. La festa finalitzarà a les 6 del matí amb Les Matines.

Diumenge al migdia hi haurà vermut popular i arròs popular amb música de Zarigüeya a la plaça dels Arbres. A la tarda, a la plaça de la Teia, serà l'hora de la Mostra de foc i de cultura popular amb una desena d'actuacions.

Dilluns serà el moment del Carnaval Infantil, que enguany ha canviat de dia. Al migdia al parc Pere Sallés, l'arribada del Pollanstrunski donarà el treu de sortida a la Rua de disfresses infantil i al ball Minimaqui, per acabar amb el dinar al mateix parc. A la tarda hi haurà jocs, berenar i l'enterro infantil.

El dilluns acabarà, ja fora del programa infantil, amb un concert amb Alamerda! a la plaça de la Pau. Dimarts al vespre hi haurà teatre amb La flor de l'autopista a la Fàbrica Vella, i l'intens programa de Carnaval finalitzarà dimecres al vespre amb els actes de l'Enterro, entre les places de la Verdura i de la Pau. La Vetlla, la Rua mortuòria, la sardinada popular i un concert amb Coco Versions i Dj Mark G, finiquitat per Tete's Carrilet, clouran la festa.