Sant Joan de Vilatorrada celebrarà aquest dissabte el Carnestoltes

El municipi viu el retorn de la festa amb plena normalitat després de la pandèmia

El Carnestoltes torna a Sant Joan de Vilatorrada dissabte
El Carnestoltes torna a Sant Joan de Vilatorrada dissabte | AjSJV
Redacció
17 de febrer del 2023
Actualitzat a les 9:01h
Aquest dissabte se celebrarà la festa de Carnestoltes a Sant Joan de Vilatorrada. Després de la pandèmia, una de les principals festes de l'any torna a la plena normalitat. Tot està a punt per a la rua, un any més amb la col·laboració de les associacions Minairons, Vilatorrats Grup i l'Esplai Lairet.

El recorregut de l'edició d'enguany serà l'habitual dels altres anys. La trobada de comparses serà novament al Parc Llobet a les 4 de la tarda i la rua enfilarà els següents carrers del poble a partir de 2/4 de 5 aproximadament: carrer Collbaix - carrer Manresa - carrer Major - carrer del Pont - avinguda Montserrat - carrer Riu Cardener - plaça de l'Església i plaça Major. 

Un cop arribats a la plaça Major es farà la festa final, amb el pregó de la Reina Carnestoltes i l'entrega de premis (només es valoraran les comparses que hagin estat inscrites). El jurat estarà al balcó de l'Ajuntament i a la plaça de l'Església (on només podrà passar la gent disfressada).

Més festa a Cal Gallifa
El mateix dissabte a partir de les 8 del vespre, hi haurà botifarrada i més festa a Cal Gallifa. A partir de les 10 de la nit hi haurà actuació de Dj Jake Mate i des de la mitjanit fins a les 2 estarà Karnales Sound. Els actes realitzats a Cal Gallifa són organitzats per l'Associació Vilatorrats Grup