Tot a punt per al tret de sortida del Carnaval de Sallent, el més boig de la comarca

Els actes començaran dijous i s'allargaran tota una setmana fins al següent dimecres, amb l'enterrament de la sardina

El Carnaval de Sallent engegarà aquest Dijous Llarder
El Carnaval de Sallent engegarà aquest Dijous Llarder | Carnaval Sallent
14 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:46h
Sallent ho té tot a punt per donar el tret de sortida al seu Carnaval, el més boig, més llarg i més popular del Bages, que engegarà màquines aquest dijous i s'allargarà fins al dimecres següent amb l'enterrament de la sardina.

Espectacle, primera rua, botifarrada i concert amb Els amics de Manel i Dj Lex Flow, entre la plaça dels Arbres i la plaça de la Pau estrenaran el programa aquest Dijous Llarder al vespre. Dijous també servirà per presentar a l'arribada el gegant de l'Antonyito, un personatge popular de la festa. La festa continuarà divendres, també al vespre, des de la plaça de la Verdura, amb una segona rua i sopar. Ja de nit, la xaranga Màgic acompanyarà el cercatasques a la plaça de la Pau on la matinada continuarà amb la Punkxada i Dj Airon.

Dissabte a la tarda sortint de la plaça de la Pau hi haurà la populosa Rua de disfresses amenitzada per les xarangues Zebras, Músics de Sallent, Fer la mà, Tocabemolls, Els Desmadrats, Les Altramuces i Bufits. A la nit se celebrarà el sopar popular i el ball a la Carpa de darrere del Pavelló. A la mitjanit començarà l'Esbojarrat ball de disfresses amb els Smoking Souls, la Tropical Galàxia i Dj Natura al Poliesportiu Agustín Rueda. La festa finalitzarà a les 6 del matí amb Les Matines.

Diumenge al migdia hi haurà vermut popular i arròs popular amb música de Zarigüeya a la plaça dels Arbres. A la tarda, a la plaça de la Teia, serà l'hora de la Mostra de foc i de cultura popular amb una desena d'actuacions.

Dilluns serà el moment del Carnaval Infantil. Al migdia al parc Pere Sallés, l'arribada del Pollanstrunski donarà el treu de sortida a la Rua de disfresses infantil i al ball Minimaqui, per acabar amb el dinar al mateix parc. A la tarda hi haurà jocs, berenar i l'enterro infantil.

El dilluns acabarà, ja fora del programa infantil, amb un concert amb Alamerda! a la plaça de la Pau. Dimarts al vespre hi haurà teatre amb La flor de l'autopista a la Fàbrica Vella, i l'intens programa de Carnaval finalitzarà dimecres al vespre amb els actes de l'Enterro, entre les places de la Verdura i de la Pau. La Vetlla, la Rua mortuòria, la sardinada popular i un concert amb Coco Versions i Dj Mark G, finiquitat per Tete's Carrilet, clouran la festa.