L'expert en neuroeducació David Bueno pronunciarà una conferència dijous a Manresa

Es tracta d'un acte organitzat per la Fundació Pere Tarrés a la comunitat educativa de les comarques de la Catalunya Central

David Bueno serà a Manresa aquest dijous
David Bueno serà a Manresa aquest dijous | Isaac Meler
Redacció
12 de febrer del 2023
Actualitzat a la 13:15h
La importància del cervell i dels estats emocionals en els joves i adolescents i l'adaptació de l'educació en funció d'aquests processos són alguns dels temes que es tractaran en la conferència El paper del cervell en els processos educatius, que tindrà lloc el dijous 16 de febrer a partir de les 6 de la tarda al l'Auditori de la Plana de l'Om. La xerrada anirà a càrrec del prestigiós científic i expert en neuroeducació David Bueno, i serà moderada pel director de Regió7, Marc Marcè. L'acte està organitzat per la Fundació Pere Tarrés.

David Bueno i Torrens és doctor en Biologia, professor, investigador i director de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1ST. En l'àmbit de la divulgació científica, ha publicat vint llibres de divulgació i assaig, així com diversos llibres de text. Col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació escrita i ha guanyat el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, el 2010, i el Premi Magisteri per la seva contribució a la neuroeducació, el 2018. 

La conferència ha generat un gran interès entre la comunitat educativa fins al punt d'haver-se exhaurit les places disponibles per gaudir-la de manera presencial.