El CB Navàs Viscola recupera el camí de la victòria contra el CN Helios (69-55)

Els avantatges locals no han estat mai definitius, però han estat constants al llarg del patit

El CB Navàs s'ha retrobat amb la victòria
El CB Navàs s'ha retrobat amb la victòria | Anna Riera / CB Navàs
12 de febrer del 2023
Actualitzat a les 22:14h
El CB Navàs Viscola s'ha retrobat amb la victòria aquest dissabte contra el CN Helios, 69-55, després de tres jornades consecutives perdent. Ho ha fet en un partit que ha dominat des del primer quart, amb rendes que mai no han estat definitives, però que han estat constants i creixents durant el partit.

Només al primer quart, el CN Helios s'ha posat per davant en el marcador, 5-6, 7-8 i 9-10 a mig període, però a partir d'aquí, els navassencs han anat fent una feina constant que els ha permès acabar el primer quart 4 punts per sobre, 15-11, i el segon amb un avantatge que ha arribat als 10 punts, 33-23, tot i que havia arribat als 16 punts, 33-17 a falta de dos minuts per al descans.

Tornant del descans, el tercer quart ha estat el més equilibrat entre els dos equips, amb rendes que mai no han baixat dels 7 punts de diferència, i que han arribat als 14, 48-34, a falta de 3 minuts per acabar el quart. Al final, la renda per encarar els últims deu minuts de partit, s'ha establert en 11 punts, 50-39.

Al darrer quart la victòria local no ha perillat en cap moment, amb la diferència establerta al voltant dels 10 punts, que ha permès els mavassencs, aturar la crisi de resultats de les darreres tres jornades, amb un solvent 69-55.

Sims ha estat el jugador més valuós del partit, amb 24 punts i 9 pilotes recuperades. Planell, amb 8 punts i 22 rebots, ha estat un altre dels homes destacats. La propera jornada, el CB Navàs Viscola visitarà la pista del Monbus CB Igualada. Serà el dissabte a 2/4 de 7 de la tarda.